The Super Beropereedefs - Right Down To It

Mc verkstad i Stockholm

Det finns mycket som är kul och som man kan hålla på med på sin fritid och det är många som är intresserade av fordon som bilar och motorcyklar. Och det kan man ju förstå för det är ju kul med motorer och när det går fort. Så det är inte konstigt att det är många som är intresserade av det och som tycker att det är kul att hålla på med det. Ja man kanske jobbar på en mc verkstad stockholm där man får hålla på med det hela dagarna och det måste ju vara väldigt kul kan man tänka sig.

Hitta det som man tycker om

Ja det gäller att hitta det som man tycker om och som man gärna vill hålla på med. Det finns så mycket som är kul och spännande och då är det ju super kul när man kan jobba med det om dagarna så att man känner att det är det som är kul och spännande.
Ja man borde verkligen få det att bli så som man vill och det är ju det som man kan få att bli som man tycker om. Och att hålla på med fordon om man tycker om det måste ju vara en dröm, att få meka och fixa med dom bilar och motorcyklar som man själv kanske inte har möjlighet att skaffa sig. Ja då vill man ju att det ska bli så som man önskar och vill. Det finns mycket som är kul och spännande så det gäller att hitta det som man känner är det som man tycker är roligt och bra och som man känner är det som man kommer att hålla på med ett bra tag. För det är ju bra om man har ett jobb som man känner fungerar så bra att man vill jobba med det ett bra tag.